Info

Nieuwe website ClassyWalls.com introduceert muurstickers, muurteksten, deurstickers en interieurstickers online

Steeds meer Nederlanders versieren hun huis met stickers.

Vanaf heden is de nieuwe website ClassyWalls.com gestart met de verkoop van trendy stickers online. Een saaie leefomgeving of een kale muur worden in een handomdraai omgetoverd tot sfeervolle ruimten.

“Interieurstickers en muurstickers zijn trending,” stelt Nick, de eigenaar van ClassyWalls.com. “De afbeeldingen of teksten op de muur, zijn een reflectie van de persoonlijkheid die er leeft.” Of van hoe een mens zichzelf wil presenteren.

Sticker ontwerpen
ClassyWalls.com heeft een breed scala aan ontwerpen. Elke week zullen de laatste ontwerpjes op de website geplaatst worden. Om het allemaal gemakkelijker te maken, zullen deze ook via Facebook gepost worden. Denk bijvoorbeeld aan groeimeters, geboortestickers, catchy muurteksten, dierstickers, thema stickers, trapstickers, naamstickers, autisme stickers & tools zoals pictoneetjes, decoratiestickers en reclamestickers.

Ontwerp je eigen sticker
Heb je zelf een idee in je hoofd? Wij werken deze graag voor u uit! Wij kunnen ook een naam of tekst toevoegen en de maat of kleur aanpassen.

Over ClassyWalls.com
Classywalls.com is een webshop die alles in huis heeft als het gaat om woonstickers. YaiYai.nl is ontstaan vanuit de overtuiging dat je huis er leuk uit kan zien, zonder er veel voor uit te geven. Op de website http://ClassyWalls.com vind u meer informatie over het stylish verantwoorde aanbod van ClassyWalls.

Voor meer informatie kunt u mailen naar pyramidbeatz@gmail.com

 

 

 

Bezoek mijn Facebook paginaBezoek mijn Facebook pagina